Dobilų Slėnis nameliai, baidarės, kubilai

DOBILŲ SLĖNIS nameliai, baidarės, kubilai ant Jūros upės kranto

Dobilų Slėnis – šeimos mylimas gamtos kampelis, poilsio oazė prie Jūros upės Šilalės rajone Žemaitijoje. Keičiantis turistų poreikiams, TURISTAUK.LT stengiasi žengti kartu. Taip privatus vienkiemis Dobilų Slėnis tapo vieta svečiui pailsėti po žygio baidarėmis upe Jūra.

NAMELIS SU TERASA (YRA 5 VNT.)

Nameliai-ant-Juros-upes-kranto-Dobilu-Slenyje-Turistauk.lt-Turistauk-LT-baidares-kubilas-nameliai-prie-upes-Jura-

Namelyje yra 4 plačios ir patogios dvigulės lovos, šaldytuvas, virdulys, indai, yra balta patalynė, patogumų nėra – tvarkingi lauko WC, lauko dušas su šiltu vandeniu.

Dobilu-Slenis-nameliai-baidares-pirtis-kubilas-TuristaukLT.

Turistauk-LT-baidares-kubilas-nameliai-prie-upes-Jura

Dobilų Slėnis patinka tiems, kas mėgsta į rankas paimti kirvuką, užkurti laužą ir mėgautis jos liepsna. Kuriems žolės rasa, tekantis upės vanduo ar maudynės kubile – atgaiva kūnui ir sielai.

Turistauk-LT-baidares-kubilas-nameliai-prie-upes-JuraTuristauk-LT-baidares-kubilas-nameliai-prie-upes-Jura

PAVĖSINĖ SU ELEKTRA (yra 3 vnt.) vakarojimui su šalia įrengta laužaviete maisto gaminimui

Grupei vakarojimui rezervuojama pavėsinė su elektra, yra šaldytuvas. Šalia įrengta erdvi ir patogi laužavietė maisto gaminimui. Paruošta malkų, šašlykinė, grotelės / iešmai, yra vanduo. Dažniausiai stovyklavietėje apsistoja trys grupės prie atskirų pavėsinių (1 -2 grupės su nakvyne nameliuose, 1 grupė atokiau nuo namelių su palapinėmis). 

Dobilu-slenis-nameliai-baidares-kubilai-prie-upes-jura.

Turistauk-LT-baidares-kubilas-nameliai-prie-upes-Jura

Dobilų slėnis nameliai, baidarės, kubilai, pirtis – tai, ko reikia poilsiui nuo miesto šurmulio. Aplink ošiantys didingi ąžuolai, čiurlenantis vanduo, sutvarkyta ir vakarėjant įsižiebianti vienkiemio teritorija sutinka kiekvieną su ypatingu jaukumu, paslaptingumu ir savo istorija.

Stovyklavietė Dobilų Slėnis su palapinėmis (spausti čia)